Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αριστείδης Ν. Δουλαβέρας επικεφαλής της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση στον Δήμο Βέλου – Βόχας

Συστάθηκε στον Δήμο Βέλου – Βόχας η Γνωμοδοτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση , θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει την ιστορική αυτή επέτειο.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ Βέλου-Βόχας, συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και επικεφαλής έχει τεθεί ο, εγνωσμένου επιστημονικού κύρους, αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αριστείδης Ν. Δουλαβέρας.
Όπως τονίζει ο δήμος, «βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία και οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, ωστόσο ευπρόσδεκτες είναι και προτάσεις άλλων φορέων ή μεμονωμένων δημοτών.»

Το έργο της Γνωμοδοτικής Επιτροπής έγκειται στη συλλογή, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων, που θα αφορούν σε εκδηλώσεις που πρέπει να γίνουν και δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου.
Όποιος επιθυμεί να καταθέσει τις ιδέες ή τις προτάσεις του στην Επιτροπή παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη γραμματέα της Επιτροπής κ. Αθανασούλη Γιώτα, τηλ. 6974 583 005, ή να αποστείλει μέσω email την πρότασή του στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
masouri@vochas.gov.gr
giotaathanasouli@yahoo.com
Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν έως το τέλος Οκτωβρίου στην Επιτροπή, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος να αξιολογηθούν από αυτήν και να ενταχθούν στους προϋπολογισμούς 2021, τόσο του δήμου Βέλου-Βόχας όσο και του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ