Ο Μαργαρίτης Σχοινάς συνάντησε τον Παναγιώτη Νίκα- «Θα υπάρχει ευθεία επικοινωνία για τα θέματα είτε της Περιφέρειας, είτε των Επιμελητηρίων»

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, βρέθηκε την Πέμπτη στην Τρίπολη όπου και πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας. Εκεί είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Ο Περιφερειάρχης, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Μ. Σχοινά, του εξέφρασε ευχαριστίες “για την προσφορά του στη χώρα μας την εποχή των μνημονίων, η οποία έχει αναγνωριστεί από όλους” και στη συνέχεια ανέλυσε στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την κατάσταση, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε σύσκεψη στην οποία μετείχαν Αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη διάρκειά της εκφράστηκαν οι θέσεις των φορέων και τέθηκαν ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει ευθεία επικοινωνία για τα θέματα είτε της Περιφέρειας, είτε των Επιμελητηρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ