Ο Νίκος Σταυρέλης απαντά στον Βασίλη Νανόπουλο για την ενεργειακή αναβάθμιση ….με έγγραφα

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” Νίκου Σταυρέλη στην απάντηση του δημάρχου , ο οποίος σχολίασε την πρώτη ανάρτηση του κ. Σταυρέλη για την σύμβαση που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του δήμου Κορινθίων. Ο κος Σταυρέλης ανάρτησε στο F πριν από λίγη ώρα τα εξής, παραθέτοντας και εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας, όπως αναφέρει:

“Συνήθως δεν μπαίνω στη λογική να κάνω δημόσια αντιπαράθεση για απόψεις που αφορούν αναρτήσεις-δημοσιεύσεις μου απ΄ όπου και αν προέρχονται.
Αναγκάζομαι σήμερα να το κάνω μετά την αμφισβήτηση των στοιχείων που ανήρτησα για το σκάνδαλο της ενεργειακής αναβάθμισης από το Δήμαρχο.
Επισυνάπτω λοιπόν την έγγραφη εισήγηση της Υπηρεσίας τον Δεκέμβριο 2020 βάσει της οποίας αποφασίστηκε για πρώτη φορά από την Οικονομική Επιτροπή ο διαγωνισμός για ιδιώτη.
Ότι έχω αναφέρει αποτυπώνονται πλήρως στην εμπεριστατωμένη εισήγηση των Υπηρεσιών με απολογιστικά στοιχεία. Αν ο Δήμαρχος αμφισβητεί και αυτά τα στοιχεία δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναγκαστεί ο Δήμος να επιβάλλει αυξήσεις 50% στα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού, αμέσως μετά την απορρόφηση του ταμειακού αποθέματος που έχει δημιουργηθεί από ετών.
Και κάτι άλλο. Η τοποθέτησή μου αφορά τα μεγέθη του 2020. Φυσικά το 2023 η καταβολή στη ΔΕΗ θα είναι πολύ μεγαλύτερη με τις αυξήσεις που έχουν πάρει φωτιά. Άρα το ποσό που θα πληρώσουμε στη ΔΕΗ θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Η χρήση των στοιχείων του 2022 γίνεται μπούμεραγκ για το Δήμαρχο.
Όσον αφορά τους καμένους λαμπτήρες έχουν περιληφθεί στη σχετική εισήγηση της Υπηρεσίας. Με απλή ματιά φαίνεται.”

**Τα υπόλοιπα έγγραφα είναι αναρτημένα στη σελίδα του κ. Σταυρέλη στο FB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ