Ο Νίκος Ταγαράς βραβεύτηκε στο Λουτράκι από τον ΑΗΕΡΑ HJ 25 Άγιος Ανδρέας-Αχαΐα – Η δήλωση του Υφυπουργού

Βραβεύτηκε χθες από τον Πρόεδρο του ΑΗΕΡΑ HJ 25 Άγιος Ανδρέας-Αχαΐα, κ. Δημ. Μουτούση ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκος Ταγαράς στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα «ΑΗΕΡΑ-99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε στο Resort Wyndham στο Λουτράκι.Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας Φίλων ΑΗΕΡΑ.

Ο κος Ταγαράς έγραψε χθες σχετικά στο F : “Αποτελεί μεγάλη τιμή η βράβευσή μου σήμερα, από τον Πρόεδρο του ΑΗΕΡΑ HJ 25 Άγιος Ανδρέας-Αχαΐα, κ. Δημ. Μουτούση.  
Η Ελλάδα είναι η πρώτη Ναυτιλιακή Δύναμη στον Κόσμο και η θάλασσα είναι το βασικό στοιχείο του πολιτισμού και της οικονομικής μας εξέλιξης. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις Έλληνες σε όλα τα σημεία της Γης, να αγαπούν και να σέβονται τον ελληνικό πολιτισμό”.
Στην Ημερίδα παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού κ. Γ. Χρυσουλάκης, η Πρόξενος του Καναδά, ο Πρέσβης του Ισραήλ, ανώτατα στελέχη της ΑΗΕΡΑ από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και ομογενείς επιχειρηματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ