Ο Παναγιώτης Πιτσάκης σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη και τους Προέδρους των άλλων Επιμελητηρίων της Περιφέρειας στην Τρίπολη

φωτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους προέδρους  των Επιμελητηρίων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου   με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα  χθες  Παρασκευή 28 Μαΐου, στην Τρίπολη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε , διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που συζητήθηκαν.Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η θεματολογία της συνάντησης περιελάμβανε το θέμα του νέου ΕΣΠΑ και τον ρόλο των Επιμελητηρίων σχετικά με το οποίο συμφωνήθηκε να υπάρξουν κοινές δράσεις και κοινή πορεία.

Εξετάστηκε επίσης και το θέμα των ενισχύσεων με 40.000.000 ευρώ, μέσω του ΕΣΠΑ 2014 – 2021 των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έπληξε η πανδημία, με τον Περιφερειάρχη να δηλώνει ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για όσους επιχειρηματίες δικαιωθούν στις ενστάσεις που υπέβαλαν. Παράλληλα, ο Π. Νίκας τόνισε ότι επιβάλλεται να συνεχιστεί η στήριξη των επιχειρήσεων, τόσο με οριζόντια δράση από τις Περιφέρειες, όσο και κεντρικά από την πολιτεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ