Ο Περιφερειάρχης καλεί σε σύσκεψη την Δευτέρα τους Αντιπεριφερειάρχες για να αυστηροποιηθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό στις Υπηρεσίες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων

φωτο αρχείου

Σε 333 ανέρχονται τα κρούσματα covid-19 που καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  χθες Παρασκευή 19, ενώ παράλληλα εκτινάχθηκε ο αριθμός των νοσηλειών, ιδιαίτερα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ από το σύνολο των νοσηλειών οι 12 είναι στις ΜΕΘ.

Εν τω μεταξύ, λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων, όπως αποφάσισε και γνωστοποίησε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, την ερχόμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου το πρωί, έχει προγραμματίσει σύσκεψη με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, με αντικείμενο, όπως τονίζει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, την περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης της covid-19 και τα πρωτόκολλα εισόδου σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια θα προβεί στην πρόσληψη, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, 22 ατόμων για τις ανάγκες αντιμετώπισης της covid-19. Οι εν λόγω προσλήψεις αφορούν σε γιατρούς, νοσηλευτές, επόπτες Υγείας και ψυχολόγους.

Στην δική μας Π.Ε χθες καταγράφηκαν 91 νέα κρούσματα , ενώ  στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονταν 40 άτομα (τα 6 στη ΜΕΘ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ