Ο Πρωθυπουργός έκοψε την κορδέλα στο νέο υπερσύγχρονο φωτοβολταϊκό πάρκο στο Στεφάνι – Το μήνυμα του Χρίστου Δήμα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στην Κορινθία και  συγκεκριμμένα στο Στεφάνι όπου έκοψε  τη κορδέλα στο νέο υπερσύγχρονο φωτοβολταϊκό πάρκο που είναι το μεγαλύτερο στην Πελοπόννησο. Ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε τη νέα αυτή Μονάδα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αυτή την σημαντική για το νομό μας επένδυση.

Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας που ήταν δίπλα στον Πρωθυπουργό σε αυτή την επίσκεψη. Ο κος Δήμας έγραψε  στο F : “Σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , εγκαινίασε στο Στεφάνι Κορινθίας ένα νέο, υπερσύγχρονο φωτοβολταϊκό πάρκο που είναι το μεγαλύτερο στην Πελοπόννησο.
 Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της γενιάς μου και όχι μόνο. Ειδικότερα στην Κορινθία φέτος το καλοκαίρι οι αγρότες βίωσαν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής με τις εκτεταμένες ζημιές από τον παρατεταμένο καύσωνα και τον παγετό. Η επένδυση της R Energy 1 συμβάλλει τόσο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής όσο και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Τενέας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ