Ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε τις νέες κλίνες  Μ.Ε.Θ στο νοσοκομείο ΚΑΤ  δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”  

Εγκαινιάστηκαν σήμερα το πρωϊ οι  νέες κλίνες ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως σημείωσε ο Πρωθυπουργός : «Η   υπερσύγχρονη αυτή Μ.Ε.Θ , εντάσσεται στην προσπάθεια η Ελλάδα να βρεθεί στον ευρωπαϊκό μέσο όρο αριθμού κλινών ΜΕΘ εντός ενός έτους».  Παράλληλα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στο Ιδ. «Στ. Νιάρχος» που υποστήριξε και προσέτρεξε για άλλη μια φορά τη δημιουργία μόνιμων ΜΕΘ στη χώρα. Έκανε λόγο μια σύγχρονη υποδειγματική μονάδα με 30 κλίνες ως ένα μικρό μόνο μέρος της μεγάλης συνολικής δωρεάς που κάνει το ίδρυμα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος η χώρα να βρεθεί στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, εντός ενός έτους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τον στόχο θα τον πετύχουμε και είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον πόλεμο ενάντια στην πανδημία, αλλά και για την επόμενη ημέρα. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία για να κάνουμε όσα δεν έγιναν εδώ και πολλά χρόνια. Να ενισχύσουμε το ΕΣΥ σε υποδομές και ανθρώπους, να ανταμείψουμε και να εκπαιδεύσουμε καλύτερα το προσωπικό» , «δέσμευσή μας είναι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να αισθάνονται ασφαλείς όταν πρόκειται για την Υγεία τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ