Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και η Boυλευτής Μ. Σούκουλη άκουσαν τα προβλήματα των Αισθητικών της Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων & Αιτωλοακαρνανίας  

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διπλωματούχοι αισθητικοί λόγω του συνεχόμενου lockdown συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης με τους εκπροσώπους των αισθητικών  Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων & Αιτωλοακαρνανίας,  παρουσία της βουλευτή ΝΔ του νομού  μας κας Μαριλένας Σούκουλη . Η τηλεδιάσκεψη  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου.

Από την πλευρά των Αισθητικών, συμμετείχαν η πρόεδρος της Ένωσης, κα Ηλέκτρα Γιαννούλη, η αντιπρόεδρος, κα Ιωάννα Κατσαρού, η γραμματέας, κα Ρέα Σταθοπούλου, η ταμίας κα Ιωάννα Βουτσινά και τα μέλη κα κα Κορφιάτη Χαρά, κος Ρωμανός Δημήτρης, κα Κοσκινάτη Χριστίνα. Την παρουσία τους δήλωσαν ακόμα 30 μέλη της ένωσης.

Παναγιώτης Πιτσάκης: «Ο κλάδος έχει ανάγκη από μεγαλύτερη στήριξη»

Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε, ο κ. Πιτσάκης ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα μέτρα της κυβέρνησης καθώς και στην ανάγκη για περισσότερη δράση και στήριξη του κλάδου των αισθητικών που έχει ανεπανόρθωτα πληγεί καθώς μένει ακινητοποιημένος εδώ και πολύ καιρό. Στη συνέχεια έδωσε το λόγο σε κάθε ένα εκπρόσωπο για να παρουσιάσει αναλυτικά την κατάσταση και τις προτάσεις του. Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε την άμεση αποστολή των αιτημάτων της Ένωσης και την πίεση από την πλευρά των Επιμελητηρίων για να εισακουστούν τα αιτήματα της και να υλοποιηθούν.

Το ΔΣ της ένωσης εξέφρασε τους προβληματισμούς του ως προς την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους διπλωματούχους αισθητικούς. Εξήγησαν ότι τα κέντρα αισθητικής ανέκαθεν τηρούσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πόσο μάλλον τώρα εν μέσω πανδημίας και  δήλωσαν πως αδυνατούν να καταλάβουν την απόφαση της κυβέρνησης να μην τα ανοίξει. Οι αισθητικοί τόνισαν επίσης ότι το επάγγελμα τους ανήκει στον κλάδο της Υγείας και ότι χρειάζεται μια συνέπεια στις αγωγές και στα laser έτσι ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Δεν παρέλειψαν, μεταξύ άλλων , να καταδικάσουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό .

Η βουλευτής κα Μαριλένα Σούκουλη άκουσε προσεχτικά όσα ειπώθηκαν από την Ένωση και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει το θέμα και τα αιτήματα της στην κεντρική κυβέρνηση άμεσα. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για αυτή την πρωτοβουλία και αντίστοιχα ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης την ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και την τιμή που του έκανε να παρευρεθεί στην τηλεδιάσκεψη.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ