Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου διοργάνωσε μια επιτυχημένη βραδιά κάτω από το φως της Πανσέληνου και το ναό του Απόλλωνα

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου ( Σ.Ε.Α.Κ. ) “Η τριήρης”  στην Αρχαία Κόρινθο , με αφορμή την ημέρα της Πανσέληνου, την περασμένη Κυριακή 22 Αυγούστου , είχε μεγάλη επιτυχία, αφού πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας γέμισε την περιοχή του Αρχαιολογικού χώρου για να θαυμάσουν την Πανσέληνο .

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου σχετικά ο Σύλλογος: “Παράλληλα ευχαριστημένοι είναι και ο επαγγελματικός – επιχειρηματικός κόσμος της Αρχαίας Κορίνθου , μιας και υπήρχε πολύ μεγάλη πληρότητα στα καταστήματα μαζικής εστίασης και καφετέριες , αλλά και αγορά αναμνηστικών από τα καταστήματα τουριστικών ειδών.”

Η πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου και την διοργάνωση της βραδιάς Πανσελήνου είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο Επαγγελματιών της Αρχαίας Κορίνθου και τον Πρόεδρο του κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ που οργάνωσε την εκδήλωση .
“Η πετυχημένη αυτή εκδήλωση βάζει πλέον “ψιλά τον πήχη” για παρόμοιες εκδηλώσεις στην Αρχαία Κόρινθο και βάζει “παρακαταθήκη” υψηλών προδιαγραφών, για αντίστοιχο εορτασμό του χρόνου το καλοκαίρι με στόχο να καταστεί η βραδιά Πανσελήνου στον Αρχαιολογικό χώρο μια απ΄τις κορυφαίες εκδηλώσεις της Αρχαίας Κορίνθου , η οποία πέρα από την τουριστική διαφήμιση της αρχαίας πόλης θα συμβάλει θετικά και στην τοπική οικονομία της αρχαίας Κορίνθου .”, όπως τονίζει ο Σύλλογος.

Οι κίονες του Αρχαίου ναού , τα πυροτεχνήματα στον ουρανό και δίπλα το λαμπερό φεγγάρι , δημιουργούσαν ένα υπέροχο θεματικό σκηνικό . Στην πλατεία της πόλης ζωντανή μουσική και τραγούδι χάρισε την διασκέδαση στους επισκέπτες και παρευρισκόμενους .

Ο Σύλλογος για την χθεσινή βραδιά της εκδήλωσης της Πανσελήνου είχε αποστείλει επίσημη πρόσκληση για την βραδιά στους εκπροσώπους του Εμπορικού & Επιχειρηματικού κόσμου και στην Ομοσπονδία τους , το Επιμελητήριο Κορίνθιας , τον Δήμο Κορινθίων , την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Αστυνομική Διεύθυνση κορινθίας .

Την εκδήλωση του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους οι επίσημοι καλεσμένοι :

Από τον Δήμο Κορινθίων
1. Ο κ. Δήμαρχος : κ. Βασίλης Νανόπουλος .
2. Ο κ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού : κ. Τιμολέων Πιέτρης .
3. Οι κ. Τοπικοί Σύμβουλοι της Αρχαίας Κορίνθου
α) ο κ. Ιωάννης Τσέλιος και β) ο κ. Παναγιώτης Κατσούλης

Σύσσωμος ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός κόσμος .Συγκεκριμένα :
Από την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου , Νοτιοδυτικής Ελλάδος , Ζακύνθου , Κεφαλληνίας και Ιθάκης :
1. Ο κ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας : κ. Γιώργος Βαγενάς
2. Ο κ. Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας : κ. Νίκόλαος Χαβέλης .

Από το Επιμελητήριο Κορινθίας :
ο κ. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου : κ. Παναγιώτης Πιτσάκης .

Από τους Εμπορικούς Συλλόγους της Ομοσπονδίας :
• Από τον Νομό Λακωνίας :
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης : ο κ. Πρόεδρος του – κ. Παναγιώτης Φλώρος

• Από τον Νομό μας :
1. Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγ. Θεοδώρων : ο κ. Πρόεδρος του – κ. Νικόλαος Θεοδοσάκης .
2. Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου : ο κ. Πρόεδρος του – κ. Βασίλης Γιώργαρης
3. Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου : η κ. Πρόεδρος του – κ. Ανδριάνα Κουρούκλη .

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου :
Η κ. ειδικός Σύμβουλος Περιφερειάρχη : η κ. Ιωάννα Κασίμη .

ΌΠως μας ενημερώνει ο Σύλλογος, όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι του Συλλόγου μετά την άφιξη τους , ξεναγήθηκαν στον Αρχαίο ναό του Απόλλωνα εντός του αρχαιολογικού χώρου από τον αναπληρωτή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας κ. Γιώργο Σπυρόπουλο, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου κ. Γιώργου Παπαμιχαήλ ως οικοδεσπότη των φιλοξενουμένων επίσημων καλεσμένων και του κ. Δημάρχου Κορίνθου κ. Βασίλη Νανόπουλου .

Μετά την ξενάγηση των επισήμων καλεσμένων στον αρχαιολογικό χώρο , ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου παρέθεσε επίσημο δείπνο σε όλους τους επίσημους καλεσμένους, του σε τοπικό κατάστημα .

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου κ. Παπαμιχαήλ Γιώργος ευχαρίστησε έναν προς έναν, όλους τους επίσημους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση του Συλλόγου και την Αρχαία Κόρινθο και κατά την αποχώρηση τους στο τέλος της βραδιάς , πρόσφερε στον καθένα από ένα αναμνηστικό δώρο του Συλλόγου για την εκδήλωση .
Η συσκευασία του δώρου του Συλλόγου περιείχε :
1. Ένα αντίγραφο του Αρχαίου ναού του Απόλλωνα στην Αρχαία Κόρινθο
2. Μια φιάλη τοπικό κρασί
3. Ένα βάζο με τοπικό μέλι .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ