Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας κεντρικός ομιλητής στην 1η εκδήλωση στο Joist Innovation Park, ένα σύγχρονο, λειτουργικό και καλαίσθητο πάρκο καινοτομίας στη Λάρισα

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας για την εκκίνηση των δραστηριοτήτων του Joist Innovation Park http://joistpark.eu , “μία πραγματικά πολύ ευχάριστη είδηση που με γεμίζει αισιοδοξία”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Δήμας για την εκκίνηση. Όπως αναφέρει ακόμη πρόκειται για ” Ένα σύγχρονο, λειτουργικό και καλαίσθητο πάρκο καινοτομίας που στεγάζεται στο κέντρο της πόλης, σε παλιό βιομηχανικό κτήριο και πλέον φιλοξενεί τεχνοβλαστούς, νεοφυείς επιχειρήσεις, τμήματα ερευνητικών κέντρων και Πανεπιστημίων. Σε τέτοιες δομές θα φιλοξενούνται καινοτόμες ιδέες από επιστημονικές ομάδες και ταλαντούχους επιχειρηματίες και θα «χτυπάει» η καρδιά της καινοτομίας στην περιοχή.
Μέσα από την επαυξημένη πραγματικότητα επισκέφθηκα τον Άρη, το Σινικό τείχος στην Κίνα, μελέτησα ψηφιακά την καρδιά ενός ανθρώπου, είδα ολόγραμμα από Σουμέριο να εξηγεί πως πρωτο-χρησιμοποίηθηκε ο τροχός ως καινοτόμα τεχνολογία στην Μεσοποταμίας και καλύψαμε χρονικά την περίοδο από τον μηχανισμό των Αντικυθήρων έως την τρισδιάστατη εκτύπωση του!
Είχα την χαρά να είμαι ο κεντρικός ομιλητής στην 1η εκδήλωση στο Joist Innovation Park με θέμα “τα Πάρκα Καινοτομίας ως Μοντέλα Ενίσχυσης των Περιφερειακών Οικοσυστημάτων” με συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσους συνέβαλαν στην έμπνευση και υλοποίηση του JOIST Innovation Park”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ