Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας προσέφερε φάρμακα για τον πολυδοκιμασμένο λαό της Αρμενίας ενισχύοντας την προσπάθεια των Φαρμακοποιών του κόσμου

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας στάθηκε δίπλα  και συνέβαλε στην ανθρωπιστική βοήθεια που πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες οι Φαρμακοποιοί  του κόσμου  , δηλαδή στην συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού για αποστολή βοήθειας στον πολυδοκιμασμένο Αρμενικό λαό.

Όπως διαβάζουμε  από την στην σελίδα του Φ.Σ Κ  στο F, «ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας είναι πάντα δίπλα στην Ανθρωπιστική Οργάνωση των Φαρμακοποιών, η οποία πρωτοστατεί σε δύσκολες καταστάσεις 24 χρόνια τώρα. Για την υλοποίηση της δράσης αυτής, εργάστηκαν εθελοντικά οι φαρμακοποιοί-μέλη του ΦΣΚ, Σούζυ Μαυραγάνη και Ζωή Κλεπετσάνη, οι οποίες πραγματοποίησαν τη διαλογή όλων των αναξιοποίητων οικιακών φαρμάκων που συλλέχτηκαν από πολίτες κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα (με τη συμβολή των περισσοτέρων φαρμακείων της Κορινθίας), μεγάλο μέρος των οποίων ανήκαν στην λίστα αναγκών για αποστολή στην Αρμενία, ενώ και τα υπόλοιπα κατηγοριοποιήθηκαν και πέρασαν στα χέρια των ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για αποστολή τους σε δομές που αιτούνται ανθρωπιστική βοήθεια σε ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Στην υλοποίηση της παραπάνω δράσης συνέβαλαν αθόρυβα οι εργαζόμενες στον ΔΙΛΟΦΑΚΟ, Μαρία Δημητρίου και Δήμητρα Κεχαγιά καθώς και η Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ για πολλοστή φορά. Θερμές ευχαριστίες σε καθέναν από τους παράγοντες επιτυχίας της δράσης ξεχωριστά!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ