Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας σας εύχεται Καλό Πάσχα και σας ενημερώνει για την πλατφόρμα διάθεσης δωρεάν self tests 

Ο Φ.Σ Κ. ανάρτησε τα παρακάτω σήμερα στην σελίδα του στο F :  «Ένα διαφορετικό λοιπόν Πάσχα κι εφέτος λόγω της πανδημίας του φονικού ιού SARS-COV2. Ως επαγγελματίες Υγείας νιώθουμε την ανάγκη να καλέσουμε τους συμπολίτες μας να λειτουργήσουν με σύνεση και προσοχή, ώστε να μην προκληθεί επιδείνωση της διασποράς του κορωνοϊού και νέο πισωγύρισμα στην όποια σταδιακή βελτίωση αρχίζει να διαφαίνεται.

Προγραμματίστε τον εμβολιασμό σας και διεξάγετε τους προληπτικούς ελέγχους που υποχρεούστε με συνέπεια.

Όλοι μαζί ας αξιωθούμε την έξοδο από την πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση, με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι η πλατφόρμα διάθεσης δωρεάν self tests στους δικαιούχους βάσει της τελευταίας ΚΥΑ, θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 στις 08:00 π.μ όπως και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τη λήξη της δωρεάν διάθεσης τους που είναι στα τέλη Μαΐου, καθώς και ότι τα φαρμακεία αδυνατούν να διαθέτουν self tests στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ευλαβικές Άγιες ημέρες σε όλους σας!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ