Ο «Φιλόδημος ΙΙ» ενίσχυσε τον στόλο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με δύο  νέα σύγχρονα ανατρεπόμενα φορτηγά

Μία  νέα χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφάλισε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και έτσι αγόρασε δύο σύγχρονα ανατρεπόμενα φορτηγά με παραπέτα μικτού φορτίου 2,2 τόνων, για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων και την εξυπηρέτηση των αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου. Τα δύο αυτά νέα φορτηγά είναι  συνολικής δαπάνης 74.40,00€.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα χρηματοδότηση που «ενισχύει τις προσπάθειες ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου της υπηρεσίας καθαριότητας. Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εντείνει τις προσπάθειές του για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων υπέρ της καλής λειτουργίας των υπηρεσιών και της αναβάθμισης της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο.», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ