Πάνω από 1.300 μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκαν στην «Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας» στην Κόρινθο

H «Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κόρινθο. Ήταν μια εκστρατεία ενημέρωσης παιδιών και ενηλίκων, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.
Η ενημερωτική εκστρατεία συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου και το Δήμο Κορινθίων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Οδικής Ασφάλειας «My Grand Road» και με την υποστήριξη της «Ολυμπίας Οδού». Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας πραγματοποιήθηκαν ημερίδες, με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, ενώ ενημερώθηκαν πάνω από 1.300 μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κορινθίας, σε θέματα σχετικά με την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα ειδικών δράσεων που αναπτύσσουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό να έλθουν πιο κοντά στον πολίτη, να ενημερώσουν και να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο.
Η εκστρατεία απευθυνόταν σε μαθητές Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας, σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, καθώς και στο ευρύτερο κοινό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημερωτικής εκστρατείας πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις από έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:Οδική Ασφάλεια-Τροχαία Ατυχήματα, Οδική Συμπεριφορά και Ασφάλεια, Γνωριμία με τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας (περιπολικά-μοτοσικλέτες-γερανοφόρα οχήματα).
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας της δημόσιας υγείας, από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ