Πάνω από 100.000 έλεγχοι  σε μια ημέρα – «Βροχή» οι παραβάσεις , «βροχή» και τα πρόστιμα  για όσους δεν πειθαρχούν στα μέτρα  κατά της διάδοσης του κορωνοϊού

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα σε όλη τη χώρα μετά τους εντατικούς ελέγχους  από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Σάββατο 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 100.353 έλεγχοι.  Βεβαιώθηκαν συνολικά 225 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 14 συλλήψεις.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας  : 136 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 134 πρόστιμα των 300 ευρώ και 2 των 150 ευρώ, 17 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο.  72 παραβάσεις και 14 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.). Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Επίσης τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν ήταν πολλά  σε χρηματικό ποσό και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων . Στην Πελοπόννησο, επιβλήθησαν 2.000 ευρώ πρόστιμο και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε σνακ –μπαρ για υπεράριθμους πελάτες, 2.000 ευρώ πρόστιμο και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας  σε καφέ – μπαρ για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ