Πέθανε σε ηλικία 54 χρόνων η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί

Σε ηλικία μόλις 54 χρόνων πέθανε χθες η μονάκριβη κόρη του «βασιλιά της ροκ» Έλβις Πρίσλεϊ , η  Λίζα Μαρί  η οποία γεννήθηκε την 1η Φλεβάρη του 1968, στο Μέμφις των ΗΠΑ. Ήταν μόλις 9 ετών όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε το 1977. Πατέρας και κόρη είχαν μια εξαιρετικά στενή σχέση, μιας ήταν και το μοναδικό παιδί του μεγάλου καλλιτέχνη που απέκτησε με την ηθοποιό Πρισίλα Πρίσλεϊ. Ο θάνατός διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα).

Η 54χρονη απέκτησε 4 παιδιά. Τον Ιούλιο του 2020, ο γιος της Μπέντζαμιν, αυτοπυροβολήθηκε στην έπαυλη της οικογένειάς του σε ηλικία 27 ετών, μετά από καυγά με τη φίλη του.

Η Πρίσλεϊ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς. Εκείνη και η μητέρα της ήταν εκεί για να δουν τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει βραβείο για την ερμηνεία του στον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϋ στην ταινία «Elvis». Και ήταν η τελευταία εμφάνιση της.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα άσχημα νέα, μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί», είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ σε δήλωσή της το βράδυ της Πέμπτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ