Πέθανε στη Θεσσαλονίκη πλήρως εμβολιασμένος που νόσησε με κορωνοϊό χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα

Ο πρώτος θάνατος στη χώρα μας ασθενούς με κορωνοϊό που ήταν πλήρως εμβολιασμένως και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, είναι γεγονός. Πρόκειται για έναν άντρα απο την Θεσσαλονίκη ο οποίος νοσηλευόταν  σε νοσοκομείο  της πόλης. Την είδηση διαβάζουμε στο in.gr το οποίο αναφέρει πως το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

«Έχουμε τον πρώτο θάνατο ασθενούς, πλήρως εμβολιασμένου, στη Μονάδα μου. Είναι μια από τις εξαιρέσεις» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως ο άτυχος άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα» πρόσθεσε.

Ο κ. Καπραβέλος, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τόνισε πως «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν», ενώ ξεκαθάρισε πως οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κοροναϊού. «Η μετάλλαξη Δέλτα προσβάλλει και τους εμβολιασμένους, βέβαια σε μικρότερο βαθμό, ενώ δεν νοσούν βαριά σε πολύ μεγάλο ποσοστό».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ