Παίρνει ξανά “ζωή” το Αρχαίο στάδιο της Νεμέας – Ξεκινά η “7η Νεμεάδα” χωρίς όμως τον μεγάλο Αρχαιολόγο που λάτρεψε την περιοχή, Στέφανο Μίλλερ

Το αρχαίο στάδιο της Νεμέας παίρνει ξανά “ζωή”, αφού αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου ξεκινάει η 7η σύγχρονη Νεμεάδα, τα γνωστά «Νέμεα». Μόνο που σε αυτή την διοργάνωση θα λείπει ο μεγάλος Αρχαιολόγος Στέφανος Μίλλερ , που “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή, την οποία είχε αφιερώσει στην ανασκαφή του αρχαίου σταδίου και τον μοναδικό Ναό του ΔΙΟΣ.
Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας αναφέρει: “Είναι οι πρώτοι αγώνες χωρίς τον συμπατριώτη μας Στέφανο Μίλλερ, που αφιέρωσε όλη του τη ζωή, στην ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Νεμέας. Ανάμεικτα συναισθήματα καθώς η απουσία του είναι σίγουρα αισθητή όμως η παρακαταθήκη που μας άφησε είναι τόσο δυνατή που όλοι μας αισθανόμαστε την χαρά και την υπερηφάνεια που θα είχε για την 7η σύγχρονη Νεμεάδα.
Ο Σύλλογος για την αναβίωση των αγώνων, για να τιμήσει και να αφιερώσει την διοργάνωση στην μνήμη του Στέφανου, αποφάσισε ο φετινός τίτλος των αγώνων να είναι: «στα βήματα του Μίλλερ»
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον σύνδεσμο:

Home

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ