Παναγιώτης Θεοδωρικάκος:  «Ασφάλεια για όλους με Αστυνομία φιλική στους πολίτες και σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος  ξεκίνησε χθες  τις επισκέψεις του σε Αστυνομικά Τμήματα από τη Δυτική Αττική.

Πρώτοι σταθμοί του Υπουργού ήταν το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου. Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο Υπουργός συζήτησε με τους διοικητές των Τμημάτων και τους αστυνομικούς που τα στελεχώνουν για θέματα αστυνόμευσης των περιοχών αυτών.

«Ξεκινάω σήμερα τις επισκέψεις μου σε Αστυνομικά Τμήματα και Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα. Ξεκινώ από τις δυτικές συνοικίες, από το Περιστέρι και τον Ασπρόπυργο» δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και συμπλήρωσε: «Έρχομαι να δω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία στην εκπλήρωση του έργου της».

Σε ό,τι αφορά στους άμεσους στόχους του Υπουργείου ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε:  «Σε διαρκή συνεργασία με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θέλουμε να ρίξουμε το βάρος στην ασφάλεια στις γειτονιές. Θέλουμε μια αστυνομία που θα εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση. Μια αστυνομία φιλική στον πολίτη και σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα. Σ’ αυτό είμαστε ενωμένοι. Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τον Έλληνα αστυνομικό, ο οποίος κάνει σπουδαίο κοινωνικό έργο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ