Παναγιώτης Λουζιώτης: “Το στοίχημα για το φετινό τουρισμό δεν θα χαθεί” – Θα ιδρυθεί Οργανισμός Τουρισμού στη Κορινθία;

Πολλά καλά νέα για τον τοπικό τουρισμό έφερε σήμερα η Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, κ. Δημήτριου Φραγκάκη στο Επιμελητήριο Κορινθίας ,κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Λουζιώτη.
Ο Γενικός Γραμματέας παρουσίασε αναλυτικά το στρατηγικό πλάνο του ΕΟΤ για την προώθηση του τουρισμού και υπέδειξε τρόπους και ενέργειες που θα βοηθήσουν σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού προιόντος της Κορινθίας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι φορείς συστήθηκαν στον κ. Φραγκάκη και τοποθετήθηκαν ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε σχολαστικά στις παρατηρήσεις που του τέθηκαν. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο ΕΟΤ θα υποστηρίξει προτάσεις και ιδέες που έχουν ως στόχο να κάνουν πιο δυνατή την τουριστική παρουσία της Κορινθίας, όπως πχ. την ίδρυση ενός οργανισμού τουρισμού για την Κορινθία.
Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα και όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την πετυχημένη ενημερωτική ημερίδα η οποία έκλεισε με την πεποίθηση όλων ότι το στοίχημα για το φετινό τουρισμό δεν θα χαθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ