Παναγιώτης Νίκας: «Η ιστορική αλλά και η σύγχρονη δημιουργική Πελοπόννησος δίνει το “παρών” στην φετινή 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι τιμώμενη Περιφέρεια από την ΔΕΘ φέτος, που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καθώς στον Μοριά άναψε πριν δύο αιώνες η σπίθα του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων.

Για το γεγονός αυτό ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας μίλησε χθες  στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη. Όπως σημείωσε ο κος Νίκας: « Η ιστορική αλλά και η σύγχρονη δημιουργική Πελοπόννησος δίνει το “παρών” στην φετινή 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Ο περιφερειάρχης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων σημείωσε πως η Περιφέρεια έχει κάνει σημαντικά βήματα όσον αφορά στην επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων, τονίζοντας παράλληλα ότι ήδη έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πρόσφατες πυρκαγιές διαθέτοντας περί τα 5 εκ ευρώ για την πρώτη φάση των παρεμβάσεων, ενώ αναμένεται και η συνδρομή από την πλευρά της κυβέρνησης.

Το βράδυ η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέθεσε δείπνο σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ