Παναγιώτης Πιτσάκης: “Όλοι στο Επιμελητήριο Κορινθίας και το 2021 θα συνεχίσουμε τον ίδιο αγώνα που ξεκινήσαμε εδώ και 4 χρόνια. Καλή χρονιά σε όλους!”

Ευχές από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη

“Οι φετινές γιορτές δεν είναι σίγουρα όπως οι προηγούμενες. Βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις, με τον επιχειρηματικό κόσμο να έχει πληγεί αισθητά. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τουρισμό, το εμπόριο και την εστίαση μας μεταφέρουν μηνύματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας και είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο.

Όμως ο άνθρωπος βρίσκει πάντα την λύση και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα που επιζητάμε. Μέχρι τότε θα πρέπει όλοι να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ότι για να έχουμε μια ΥΓΙΗ επιχειρηματικότητα, πρέπει να είμαστε πρώτα από όλα ΥΓΙΕΙΣ. Γι’ αυτό φέτος στις γιορτές προέχει η ασφάλεια η δική μας και των οικογενειών μας.

Εύχομαι για το 2021, να αφήσουμε πίσω μας τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας και να επικεντρωθούμε στις καλύτερες μέρες που θα έρθουν, στις μεγάλες επενδύσεις που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και πώς θα καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Ας μετατρέψουμε τον φόβο και την οργή σε ελπίδα και δημιουργία!

Πρέπει να παλέψουμε όλοι για να είναι το 2021 μια καλή χρονιά για τις επιχειρήσεις μας, με θετικό αντίκτυπο στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Όλοι εμείς εδώ στο Επιμελητήριο Κορινθίας και το 2021 θα συνεχίσουμε τον ίδιο αγώνα που ξεκινήσαμε εδώ και 4 χρόνια, δίπλα στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων, με δράσεις που τονώνουν την επιχειρηματικότητα και συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη του νομού μας.
Με τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές σε εσάς, στις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να έχετε πρώτα από όλα υγεία και δύναμη και να έχουμε όλοι ένα πιο αισιόδοξο και πιο δημιουργικό 2021.

Καλή χρονιά σε όλους!

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας
Παναγιώτης Πιτσάκης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ