Παναγιώτης Ρουστέμης: “Είναι τεράστια τιμή για κάθε Έλληνα να συμμετέχει στον εθνικό μας αγώνα EKO Acropolis Rally που επέστρεψε εκεί που ανήκει”

“Είναι τεράστια τιμή για κάθε Έλληνα να συμμετέχει στον εθνικό μας αγώνα EKO Acropolis Rally που επέστρεψε εκεί που ανήκει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WRC – FIA World Rally Championship.Είμαστε το μέλλον είμαστε το νεότερο ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει στον αγώνα και θελουμε να μαζέψουμε πολύτιμες εμπειρίες και να κινηθούμε έξυπνα και γρήγορα με το δικό μας μοναδικό στιλ !Ας έχουμε την τύχη με το μέρος μας αυτή την φορά για ένα ξεχωριστό αγώνα που θα μείνει στις καρδιές μας για πάντα !! ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όσους μας στηρίζουν και χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε να αγωνιστούμε !”

Αυτά δήλωσε ο συντοπίτης μας οδηγός αγώνων Παναγιώτης Ρουστέμης ο οποίος μαζί με τον συνοδηγό του ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις που επέστρεψε στη χώρα μας , εκεί που ανήκει δηλαδή. Θα έχει σαν κέντρο την πόλη της Λαμίας αλλά θα περάσει απο το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους . Έτσι ο νομός μας θα γίνει και πάλι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

Μέσα απο την δήλωση του Παναγιώτη, που μας απέστειλε, καταλαβαίνουμε την μεγάλη αγάπη των  δύο παιδιών για το άθλημα αυτό και τους ευχόμαστε να κατακτήσουν τη 1η θέση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ