Παναγιώτης Ρουστέμης: Ο  συντοπίτης μας  ραλίστας που συνεχίζει τη  νικηφόρα πορεία του με το βλέμμα στραμμένο στο φετινό Ράλι  Ακρόπολις

Αφιέρωμα

Το πρώτο του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος στην κατηγορία Ν, κατέκτησε ο νεαρός συντοπίτης μας, Παναγιώτης Ρουστέμης. Πρόκειται για την κατηγορία με τους περισσότερους συμμετέχοντες, άρα και με τον μεγαλύτερο συναγωνισμό. Με νέο συνοδηγό, τον  Κώστα Νικολόπουλο, η ομάδα «έδεσε» αμέσως , φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι Ρουστέμης – Νικολόπουλος επικράτησαν σε όλες τις ειδικές διαδρομές, πετυχαίνοντας 2 νίκες σε τρεις αγώνες, ξεπερνώντας έτσι και την άτυχη στιγμή της εγκατάλειψης από μηχανικό πρόβλημα στο Ολυμπιακό Ράλι.

Στόχος του 22χρονου Ρουστέμη είναι η αλλαγή κατηγορίας στην R5, κάτι που έχει πολλές οικονομικές δυσκολίες προτού καν πατήσει ρόδα στην πρώτη ειδική. Ο Παναγιώτης πιστεύει ότι  «η κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην κατηγορία Ν θα στρέψει πάνω του το βλέμμα των χορηγών που θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και εκτός συνόρων». Αλλά ο άμεσος στόχος του είναι η συμμετοχή του στο Ράλι Ακρόπολις  για το οποίο ήδη  γίνονται προσπάθειες ( που δείχνουν να αποδίδουν )  να επιστρέψει στη χώρα μας  , για την ακρίβεια  να έχει κέντρο του την Περιφέρεια Πελοποννήσου, άρα και την Κορινθία.  Σημειωτέον ότι ο Παναγιώτης έτρεξε στο τελευταίο Ακρόπολις όταν ήταν 18 ετών και κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατάταξη των ελληνικών πληρωμάτων.

Του ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια και να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του στο άθλημα που αγαπά.

Τ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ