Παρέμβαση Νίκου Ταγαρά για την έγκριση των χρημάτων για έργα στις πυρόπληκτες περιοχές της Κορινθίας- Προηγήθηκε συννεόηση του Υφυπουργού με την Περιφέρεια

Καταλυτική παρέμβαση του Κορίνθιου Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκου Ταγαρά  για την χρηματοδότηση που εγκρίθηκε για τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα καμένων εκτάσεων Κορινθίας 3.484.708,95 € για Ξυλοκέριζα, Γαλατάκι, Άγιο Ιωάννη και Αθίκια .

Η υλοποίηση της έγκρισης των χρημάτων ήρθε σαν συνέχεια της  συνεργασίας του Υφυπουργού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Θυμίζουμε πως το ποσό των 3.484.708,95 €  αφορά  αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα καμένων εκτάσεων δασικού χαρακτήρα στις περιοχές Ξυλοκέριζας, Γαλατακίου, Αγίου Ιωάννη και Αθικίων του Δήμου Κορινθίων, για τις πυρκαγιές των 22, 23, 24 Ιουλίου 2020.

Όπως αναφέρει ο κος Ταγαράς στην προσωπική του σελίδα στο  F , το ποσό αυτό είναι ανεξάρτητο από τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας για αντιπλημμυρικά έργα στην ίδια περιοχή, όπως παρουσιάστηκε κατά τη συνάντηση του Σεπτεμβρίου που έλαβε χώρα στα Αθίκια.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ