“Παραμυθένια Χριστούγεννα” έχει ετοιμάσει ο Δήμος Κορινθίων – Δήμαρχος: “Ας γίνουμε όλοι μας και πάλι παιδιά..”

Ξεκινά αύριο το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για τις γιορτές ο Δήμος Κορινθίων. Θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιανουαρίου  . Το σχεδίασαν και το υλοποιούν ο Δήμος Κορινθίων, το ΚΕΠΑΠ, το τμήμα Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής. Ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους με σημεία αναφοράς τους πεζόδρομους της πόλης, την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και την Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη η οποία «μεταμορφώνεται» στο χωριό του Άι Βασίλη.
Το χωριό του Αι Βασίλη στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη θα ανοίξει τις πύλες του την προπαραμονή των Χριστουγέννων, 23 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί.
Όπως αναφέρει ο δήμος “Όσοι το επισκεφθούν θα δουν από κοντά το Σπίτι του Αγίου και φυσικά τον ίδιο τον “Άγιο Βασίλη”, θα φωτογραφηθούν μαζί του και θα του εκμυστηρευτούν τις επιθυμίες τους, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν το «Ξωτικό των μεταμορφώσεων» αλλά και το Ξωτικό «Μπαλονάς». Το Ξωτικό Μπαλονάς οι μικροί φίλοι θα το συναντήσουν και στους πεζοδρόμους της πόλης για να φτιάξουν όποια μπαλονοκατασκευή δημιουργεί η φαντασία τους! Στο χωριό ο Άγιος Βασίλης από τις 23 Δεκεμβρίου έως και την 2η Ιανουαρίου, θα φιλοξενήσει γνώριμες φιγούρες των παιδικών μας χρόνων, τον Μίκυ, τη Μίνι, και τον Γκούφυ, ξυλοπόδαρους αλλά και ζογκλέρ που θα καθηλώσουν με τα καμώματά τους!
Σε όλη τη διάρκεια των εορτών στα «Περιβολάκια» και στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που έχουν τοποθετηθεί θα υπάρχουν γλυκίσματα, εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά.
Στην πλατεία του Φλοίσβου, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, θα κλέψει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όλων ο «Αιωρούμενος Καρυοθραύστης» από τον Αθλητικό Όμιλο Σωματικής και Πνευματικής Διάπλασης Λουτρακίου «Body and mind».

Ήχους καλάντων θα σκορπίσει σε κάθε γωνιά της πόλης η Φιλαρμονική του Δήμου την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενώ πολύ νωρίτερα, στις 18 Δεκεμβρίου, κάλαντα θα ψάλουν σε όλες τις συνοικίες τα τμήματα της Παιδικής Χορωδίας και η Γυναικεία Χορωδία OPUS FEMINA.

Στους πεζόδρομους της πόλης, στην Πινακοθήκη αλλά και στην Παναγή Τσαλδάρη, οι PIANO FORTE FULL BAND, οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ, οι Final Act, οι STIGMA SWING DIXIE BAND και τα XAΛΚΙΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ θα τραγουδήσουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια συμπληρώνοντας τον καμβά των «παραμυθένιων Χριστουγέννων στο δήμο Κορινθίων.”
«Αυτές τις γιορτές, ας γίνουμε όλοι μας και πάλι παιδιά, ας χαρούμε τα Χριστούγεννα όπως μόνο εκείνα ξέρουν» το μήνυμα του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ