“Πασχαλινό καλάθι” και “Καλάθι του νονού & της νονάς” έρχονται μετά το “Καλάθι της Σαρακοστής” και το “Καλάθι του Άη Βασίλη”

20 εβδομάδες λειτουργίας μετρά το καλάθι του νοικοκυριού , με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα για τον καταναλωτή και τώρα σχεδιάζεται η δημιουργία δύο «καλαθιών» για το Πάσχα . Το «πασχαλινό καλάθι» στα σούπερ μάρκετ αλλά και το «καλάθι του νονού/ας» στα καταστήματα παιχνιδιών. Το «πασχαλινό καλάθι»   θα ακολουθήσει μετά το “καλάθι της Σαρακοστής» και θα καλύψει τις ανάγκες για πασχαλινές αγορές. Σε αυτό το νέο «καλάθι» αναμένεται να μπουν επιπλέον είδη στην κατηγορία του κρέατος, το αρνί και το κατσικάκι, επίσης το τσουρέκι καθώς και τα σοκολατένια αβγά.

Όσον αφορά στο «καλάθι του νονού/ας», θα λειτουργήσει αντίστοιχα με εκείνο που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα παιχνιδιών.Παράλληλα θα προστεθούν επίσης οι λαμπάδες για τις αγορές των νονών στα βαφτιστήρια τους. Και αυτό το καλάθι θα  ακολουθήσει  το «καλάθι του ‘Αη Βασίλη» που εφαρμόστηκε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ