Νέο κύμα κακοκαιρίας ……

Το νέο κύμα κακοκαιρίας  είναι εδώ  . Η νέα επιδείνωση του καιρού πλήττει κυρίως τα νότια . Ήδη πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με αντικείμενο το βέλτιστο συντονισμό του κρατικού μηχανισμού υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Στην περιοχή της Πελοποννήσου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, ( περιοχές της Δυτικής και Νότιας Πελοποννήσου) από τη νύχτα της Κυριακής μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, ενώ ιδίως στις Περιφέρειες αυτές, οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκονται και πάλι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει και αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Για πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.  Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ