Περισσότεροι από 80 Αυτοαπασχολούμενοι Δικηγόροι ενημερώθηκαν από τη διαδικτυακή Ημερίδα  της Δ.Ε.Π και των Επιμελητηρίων – Μήνυμα Πιτσάκη

Για μια ακόμη φορά  η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, Ιώνιων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη διαδικτυακή Ημερίδα  για τους επαγγελματίες, εν μέσω πανδημίας. Συγκεκριμένα οι παραπάνω φορείς  την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2021, έκαναν την  παρουσίαση της δράσης Ενίσχυση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου: «Περισσότεροι από 80 Αυτοαπασχολούμενοι Δικηγόροι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να θέσουν τα ερωτήματα τους για την επιχορήγηση. Η δράση συνολικό προϋπολογισμό 20 εκατομμύριων ευρώ η έχει  στόχο  να περιορίσει, με τη μορφή ενίσχυσης, την απώλεια εισοδημάτων των δικηγόρων και να υποστηρίξει την ικανότητα ανταπόκρισής τους σε απαιτήσεις ψηφιακού εκσυγχρονισμού των επαγγελματικών  τους χώρων μέσω της κάλυψης εξόδων αναβάθμισης της ψηφιακής/ηλεκτρονικής υποδομής τους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, της ΔΕΠ και του Επιμελητήριου Αχαΐας κος. Πλάτων Μαρλαφέκας, στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΕΣΠ και του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Πιτσάκης Παναγιώτης ο οποίος επισήμανε ότι: « Με την απλοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας της ηλεκτρονικής υποβολής & αξιολόγησης ( απαιτούνται μόλις 5 δικαιολογητικά) καθώς και με τη δυνατότητα επανυποβολής αιτήσεων που απερρίφθησαν ( π.χ Λόγω έλλειψης δικαιολογητικών) γίνεται ένα ακόμη βήμα για την αυτοματοποίηση όλης της διαδικασίας προς όφελος των δικαιούχων». Εισηγητής στην e-ημερίδα ήταν ο υπεύθυνος της Δράσης και επικεφαλής της εθνικής ομάδας υποστήριξης του ΕΦΕΠΑΕ κος Γίαννης Βυζάς, και συντονιστής ο κος Γκοτσούλιας Βασίλης από το τμήμα δημοσιότητας της ΔΕΠ.

Για πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Κορινθίας – Περιφερειακό Γραφείο ΔΕΠ , 2741024464 (924, 923), Εmail:  korinthia@diaxeiristiki.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ