Περισσότερο ασφαλείς από τον κορωνοϊό οι οδηγοί ταξί του νομού μας με το υλικό προστασίας της Περιφέρειας

φωτο αρχείου

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να φθάσει και στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί της Κορίνθου το υλικό προστασίας από τον κορωνοϊό που αποφάσισε να διαθέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το υλικό, όπως αναφέρει η Περιφέρεια,  παραλήφθηκε από το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Πελοποννήσου, το οποίο και θα τα προωθήσει στα σωματεία  της κάθε Περιφερειακής Ενότητας που θα αναλάβουν τη διανομή του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του σωματείου της Κορίνθου κο Πιπίνη, σήμερα το πρωϊ, μας ενημέρωσε πως  το υλικό μόλις φθάσει από την Τρίπολη στην Περιφέρειά μας  και αφού κληθούν να το παραλάβουν, θα διανεμηθεί σε όλους τους οδηγούς . Όπως μας είπε πρόκειται για: 2 μάσκες πολλαπλών χρήσεων, 10 μάσκες μιας χρήσης, 1 αντισηπτικό τζελ 1 σπρεϊ και 10 γάντια. Όλα αυτά αναμφισβήτητα θα βοηθήσουν περισσότερο  τους επαγγελματίες οδηγούς να προστατευτούν αλλά και να προστατεύσουν από τον κορωνοϊό.  Πάντως υπάρχει γενική συμμόρφωση στις οδηγίες προστασίας και  υπάρχει τήρηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί  από όλους τους οδηγούς όπως μας διαβεβαίωσε ο κος Πιπίνης.  Εξάλλου έχει προηγηθεί απολύμανση όλων των ταξί . Μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτά το υλικό δεν είχε φθάσει στην Π.Ε  .

Μειωμένη η κίνηση

Σε ερώτησή μας πώς  είναι η κίνηση στα ταξί της πόλης μας , ο κος Πιπίνης μας απάντησε πως είναι μειωμένη , λόγω και της κατάστασης με την πανδημία και πώς πέρσι ήταν σαφώς καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ