Περιφερειάρχης – Αντιπεριφερειάρχες και Διευθυντές Τεχνικών Έργων συζήτησαν για τα αθλητικά έργα – Τί είπε ο Παναγιώτης Νίκας για τις επόμενες πιστώσεις

φωτο αρχείου

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι  της Παρασκευής, με τη συμμετοχή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών και των διευθυντών Τεχνικών Έργων από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στην σύσκεψη, με τη συμμετοχή και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη όπως και τεχνικών συμβούλων της Περιφέρειας, έγινε αναλυτική εξέταση της πορείας των αθλητικών έργων ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Σε όσα από τα έργα αυτά διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν είτε γραφειοκρατικά ζητήματα, είτε ως προς την απορρόφηση των πιστώσεων, δρομολογήθηκαν ενέργειες προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα, αναφέρει η Περιφέρεια.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης σημείωσε προς τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες ότι στην επόμενη κατανομή πιστώσεων δεν θα περιληφθούν όσα έργα ενέχουν τον κίνδυνο να μην ολοκληρωθούν λόγω υστέρησης στις απορροφήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ