Περιφερειάρχης Π. Νίκας: «Διαπιστώνουμε καλά σημάδια ύφεσης της πανδημίας στην Περ. Πελοποννήσου αλλά αυτό δεν σημαίνει εφησυχασμό ή χαλάρωση από κανέναν »

Έχοντας εξετάσει τα  πιο πρόσφατα δεδομένα όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώνεται σχετική ύφεση, αλλά και για τον χρόνο που θα γίνει άρση του lockdown , ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας  έκανε την ακόλουθη δήλωση  κατά την διάρκεια της χθεσινής  Υπηρεσιακής σύσκεψης  που είχε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες:

«Ο χρόνος που θα λήξει το lockdown, το οποίο έχει επιβληθεί πανελλαδικά για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού covid-19, είναι αποκλειστικό θέμα της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ με τις αποφάσεις των οποίων συντασσόμαστε, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής που εφαρμόζεται”.

Και ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε:

«Διαπιστώνουμε καλά σημάδια, αλλά αυτό επ’ ουδενί σημαίνει εφησυχασμό ή χαλάρωση, τόσο από την πλευρά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, όσο και από την πλευρά των πολιτών».

«Ο κόσμος δεν θα πρέπει να παρασύρεται, καθώς μπορεί να υπάρχουν αδιάγνωστοι ασυμπτωματικοί ή και διαπιστωμένα προσβεβλημένοι οι οποίοι, δυστυχώς, δεν έχουν ενημερώσει τις Αρχές».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ