Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας: “Το μέλλον του τουρισμού ανήκει στην Πελοπόννησο”

Η ψηφιακή εποχή δίνει τη δυνατότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσα από την διοργάνωση της TBEX Europe 2023 – Peloponnese, τον ερχόμενο Μάιο, να πραγματοποιήσει την δυναμική της είσοδο στον τουρισμό μιας νέας διαφορετικής, πιο ανθρώπινης, φιλοσοφίας -τον ανθρώπινο τουρισμό, τον τουρισμό του πολιτισμού, τον τουρισμό που θα συνδέεται με το περιβάλλον, τον τουρισμό που οι άνθρωποι έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον”.

 Αυτά επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,  χθες  Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, χαιρετίζοντας στην εκδήλωση παρουσίασης της TBEX Europe 2023 – Peloponnese, του διεθνούς συνεδρίου Online Travel Media που με έδρα την Καλαμάτα θα εξακτινωθεί σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου -και όχι μόνο- από τις 8 μέχρι και τις 11 Μαΐου 2023.

Το TBEX είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου social media, τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου. Ήδη, όπως έγινε γνωστό, έχουν εγγραφεί 120 σύνεδροι, ενώ ολοένα και εντείνεται το ενδιαφέρον εκπροσώπων online travel media, επιδραστικών bloggers και δημιουργών περιεχομένου από όλον τον κόσμο, καθώς και στελεχών Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών.

 “Το μέλλον του τουρισμού ανήκει στην Πελοπόννησο” συνέχισε ο περιφερειάρχης, εκφράζοντας ανακούφιση για το γεγονός ότι η περιοχή αυτή της πατρίδας μας δεν έχει υπάρξει προορισμός βιομηχανοποιημένου τουρισμού -“όλα αλλάζουν στον τουρισμό, παρέρχεται η εποχή των οργανωμένων ταξιδιών, η προβολή των προορισμών γίνεται πλέον από πολλούς ανθρώπους μέσω ηλεκτρονικών μέσων” τόνισε ο Π. Νίκας, παρατηρώντας ότι “ήρθε ο καιρός για ποιοτικό τουρισμό, με σεβασμό στο περιβάλλον και εστιασμένο στον πολιτισμό του κάθε τόπου”……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ