Πλημμύρισαν περιοχές της Αθήνας, της Κέρκυρας , της Εύβοιας από τη νέα κακοκαιρία – Κλειστά τα σχολεία αύριο σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική

Mπορεί να ήταν αναμενόμενη η κακοκαιρία , οι επιπτώσεις της όμως δεν μπορούν να προβλεφθούν.  Σε λίμνες έχουν μετατραπεί δρόμοι στις περιοχές όπου πέρασε ο “Μπάλλος” η νέα κακοκαιρία που ξεκίνησε να χτυπάει τη χωρα μας. Ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζει η Κέρκυρα, η Αττική και η Εύβοια.

Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης έκανε λόγο για επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο στη σημερινή έκτακτη ενημέρωση. Σε πλήρη διασπορά είναι οι αρμόδιες δυνάμεις και «έτσι έχουμε προλάβει πολλά περιστατικά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν δυσάρεστα», είπε ο κ. Στυλιανίδης.Ο Υπουργός έκανε νέα έκκληση για να μην υπάρχουν περιττές μετακινήσεις. Ο Υπουργός τόνισε πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή, ενώ στο επίκεντρο της προσπάθειας είναι οι περιοχές που επλήγησαν το καλοκαίρι από τις πυρκαγιές. Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι πολύτιμη είναι η βοήθεια από το 112, από το οποίο έχουν σταλεί μηνύματα σε πολλές περιοχές της χώρας και είναι μια απόφαση που κάθε φορά παίρνεται μετά από μελέτη. «Για κανένα λόγο δεν διασχίζουμε ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης.

Στην Πυροσβεστική έχουν γίνει μέχρι τώρα : 385 κλήσεις στην Αττική σε πάνω από 20 περιοχές. Οι 340 κλήσεις ήταν για αντλήσεις υδάτων και 11 για απομακρύνσεις πολιτών από αυτοκίνητα και από άλλα σημεία. σύμφωνα με τα στοιχεία.

Στην Αττική πλημμύρισαν περιοχές , όπως η Ελευσίνα,  η οδός Πειραιώς,  η οδός Πέτρου Ράλλη,  Χαμοστέρνας, η Λεωφόρος Ποσειδώνος υ.

Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική. Τις επόμενες ώρες μπορεί να ανακοινωθούν κι άλλες περιοχές όπου θα κλείσουν τα σχολεία, ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ