“Πνοή Δημιουργίας” : Είμαστε ως παράταξη δίπλα στα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων ,όπως τόσα χρόνια,σε ό,τι μας ζητηθεί”

Στην καθιερωμένη τελετή έναρξης και αγιασμού των κοινωνικών φροντιστηρίων του δήμου Κορινθίων , στο προαύλιο του 1ου δημοτικού σχολείου, παρέστη ο Νίκος Σταυρέλης. Ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό  του τα εξής:

-Πριν 10 χρόνια ο σπόρος που φύτεψε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Μάριος Σταματάκης απέδωσε καρπούς και το αποτέλεσμα που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα είναι ορατό σε όλους.

-Οι πρωτεργάτες και συνιδρυτές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων Βλάσσης Ανδρικόπουλος,Άκης Παρασκευόπουλος,Βάντα Πιαδιτη και η κυρια Μπουσκουτα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για το έργο που επετέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια αφιλοκερδώς παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα φροντιστηριακά σε πάνω από 1500 μαθητές.

-Συγχαρητήρια οφείλουμε όλοι μας στους καθηγητές, συνταξιούχους και εν ενεργεία για το κοινωνικό τους έργο αφιλοκερδώς.

-Συγχαρητήρια και σε όλους τους μαθητές για την απόλυτη επιτυχία τους στην απελθούσα σχολική χρονιά που εισήλθαν όλοι στα ΑΕΙ.

– Είμαστε ως παράταξη δίπλα στα Κοινωνικά Φροντιστήρια,όπως τόσα χρόνια,σε ότι μας ζητηθεί για την περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού .”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ