Ποιά έργα της Κορινθίας προχωρούν μετά τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης

Στις χθεσινές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης,  είναι  η έγκριση της 4ης  τροποποίησης  κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου στο ΠΔΕ έργου συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Π.Ε. Κορινθίας.

Επίσης η Περιφέρεια συζήτησε για την  κατάρτιση του σχεδίου προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου δράσης της Περιφέρειας για το 2021.

Ενέκρινε τον ανάδοχο για το προϋπολογισμού 900.000 ευρώ έργο συντήρησης τμημάτων της εθνικής οδού 10 (Ισθμός – Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, β΄ φάση) εντός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, συναίνεσε στην δημοπράτηση του προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργου συντήρησης της ε.ο. 66 Νεμέα – Ψάρι- Σκοτεινή, στο τμήμα της εντός των ορίων της Π.Ε. Κορινθίας.

.Ενέκρινε, επίσης, η Επιτροπή την τροποποίηση του προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ