Ποια είναι τα νέα του L.T.O για την τουριστική προβολή του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων ;

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου μας ενημερώνει πως για ακόμη μία χρονιά συνεργάζεται με τους κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Αθηνών για την τουριστική προβολή του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων. «Το 2021 συνεχίζεται το πλάνο στόχευσης κατά κύριο λόγο του εσωτερικού τουρισμού που ξεκίνησε το 2020 λόγω της πανδημίας του C-19.», αναφέρει και συνεχίζει αναφέροντας μεταξύ άλλων : «Οι καμπάνιες στην Αττική ξεκίνησαν ήδη στο ραδιοφωνικό σταθμό Μελωδία 99,2 και σειριακά βάσει πλάνου θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Ιουλίου. Παράλληλα, ο οργανισμός θα συνεργαστεί με ραδιοφωνικές εκπομπές για την υλοποίηση διαγωνισμών με δωροθεσίες, όπως αντίστοιχα είχαν υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία τη θερινή σεζόν του 2020. ..»

«Παράλληλα με τις ραδιοφωνικές καμπάνιες ξεκινούν και καμπάνιες σε Facebook, Instagram & Google για να ενισχυθεί η επικοινωνία του προορισμού και στα ψηφιακά μέσα….»

«Η επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης συνοδεύτηκε από τη δημοσίευση ενός μεγάλου αφιερώματος στην τοπική γαστρονομία του δήμου μας από τη Real News. Το ένθετο του Σαββατοκύριακου 9/05 φιλοξένησε αφιέρωμα 14 σελίδων στην τοπική γαστρονομία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, δημοσίευση τοπικών συνταγών, παρουσίαση εστιατορίων και παράλληλη παρουσίαση του προορισμού. Το αφιέρωμα υλοποιήθηκε με την συνεργασία του Ξένιου Ζευς, του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, τοπικών καταστημάτων εστίασης, συλλόγων και φορέων  καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας μέσω της οποίας έγιναν οι φιλοξενίες του δημοσιογραφικού team που υλοποίησε την κάλυψη.»

Μνημόνιο Συνεργασίας LTO – ΑΠΘ

Επίσης ο τουριστικός οργανισμός μας κάνει γνωστά τα εξής:

«Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο μνημόνιο αναφέρεται πως ο Διευθυντής του Εργαστηρίου «Διοίκηση Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής» του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, Καθηγητής Κ. Αλεξανδρής, και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Λουτρακίου, Κος Καραβούλης Σπύρος, εκφράζουν την πρόθεση να συνεργαστούν στην εκπόνηση μελετών, από την πλευρά του Εργαστηρίου προς τον Οργανισμό, σε θέματα που σχετίζονται με τις τουριστικές και αθλητικές δράσεις του οργανισμού. Ενδεικτικά θέματα αφορούν:

Την αξιολόγηση του αντίκτυπου των αθλητικών / πολιτιστικών διοργανώσεων στην τοπική κοινωνία (π.χ., τουρισμό, οικονομία, κοινωνία κτλ). Την αξιολόγηση της εμπειρίας των συμμετεχόντων. Την αξιολόγηση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Την ανάπτυξη πλάνων μάρκετινγκ και στρατηγικής. Την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τη συν-διοργάνωση ημερίδων.

Επίσης, θα διερευνηθούν οι δυνατότητες της από κοινού ανάπτυξης προτάσεων για τη διεκδίκηση χρηματοδοτούμενων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ