«Πριν τις 20 Ιανουαρίου, θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στις κλειστές δομές, γηροκομεία, μονάδες φροντίδας από τις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ»

Αναφερόμενος στους Υγειονομικούς ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας  τους χαρακτήρισε ως  «τους ήρωές μας που παλεύουν στα Νοσοκομεία για εμάς όλους αυτούς τους μήνες». «Εγώ τους υποστηρίζω και θα τους υποστηρίζω πάντα, είναι οι ήρωές μου», τόνισε.

Μιλώντας στον ANT1  δύο ημέρες πριν φύγει το 2020 , ο κος Κικίλιας είπε ακόμη πως αμέσως μετά, και πριν τις 20 Ιανουαρίου, θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στις κλειστές δομές, γηροκομεία, μονάδες φροντίδας από τις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ, «σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας».

Και αμέσως μετά, «στις επόμενες 10 μέρες του Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των μεγάλων σε ηλικία συμπολιτών μας, και όλα αυτά συμβαίνουν μόνο με το εμβόλιο της Pfizer, και μετά πάμε σε άλλες 400.000 δόσεις. Θυμίζω ότι 6 Ιανουαρίου ο ΕΜΑ εγκρίνει το εμβόλιο της Moderna, και όπως είπε η Επίτροπος, η κυρία Κυριακίδου, σε ελληνικά ΜΜΕ πριν από 2 μέρες, περιμένουμε άλλα 2 εμβόλια.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ