Προσοχή: η λαϊκή αγορά στον Συνοικισμό θα λειτουργήσει αύριο Τρίτη και όχι την Τετάρτη λόγω της τοπικής αργίας

Όπως ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Κορινθίων και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Κόλλια η Λαϊκή Αγορά  του Συνοικισμού θα λειτουργήσει αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου , λόγω της τοπικής αργίας στις 29 Ιουνίου, της εορτής του πολιούχου της πόλης Αποστόλου Παύλου. Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:
“Σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.4849/2021 , «Οι λαϊκές αγορές λειτουργούν έξι (6) ημέρες την εβδομάδα. Οι ημέρες και το ωράριο λειτουργίας των λαϊκών αγορών καθορίζονται με απόφαση του φορέα λειτουργίας τους και περιλαμβάνονται στον Κανονισμό Λειτουργίας τους……». «Οι λαϊκές αγορές δεν λειτουργούν κατά τη διάρκεια των επίσημων εθνικών ή τοπικών αργιών. Ημέρα λειτουργίας λαϊκής αγοράς που συμπίπτει χρονικά με ημέρα επίσημης εθνικής ή τοπικής αργίας μπορεί να μεταφέρεται με απόφαση του φορέα λειτουργίας.»
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του άρθρου 3 της ΑΔΣ 409/2016 (ΑΔΑ ΩΠΤΨΩΛ7-ΤΙΣ) όπως
τροποποιήθηκε και ισχύει : «Η λαϊκή αγορά Συνοικισμού Λειτουργεί κάθε Τετάρτη. Σε περίπτωση που η ημέρα λειτουργίας συμπίπτει με αργία (επίσημη ή τοπική) η λειτουργία επιτρέπεται την προηγούμενη αυτής εργάσιμη ημέρα.»
Η προηγούμενη εργάσιμη ημέρα είναι την Τρίτη 28/06/2022
Επομένως η Λαϊκή Αγορά Συνοικισμού θα λειτουργήσει την Τρίτη 28-06-2022

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΛΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ