Προχωρά η συντήρηση και η σήμανση της Επαρχιακής Οδού Λυκοποριά – Καλλιθέα – Ελληνικό προϋπολογισμού 800.000 € με την ενίσχυση της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η συντήρηση και σήμανση της Επαρχιακής Οδού ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϋπολογισμού 800.000 € προχωρά χάρη στη στενή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης . Πρόκειται για ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο  , αφορά τη συντήρηση και τη σήμανση της επαρχιακής οδού Λυκοποριά – Καλλιθέα – Ελληνικό (μήκους 7 χλμ.)  και «συμβάλλει αποφασιστικά στην αξιοποίηση και την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και αποτελεί ένα έργο προστιθέμενης αξίας για την περιοχή μας», όπως τονίζει ο Δήμος. Επιπλέον συνδέει την Τοπική Κοινότητα Ελληνικού με τον οικισμό Άνω Καλλιθέας ο οποίος κατοικείται την θερινή περίοδο.

«Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με ουσιαστικό αρωγό την Περιφέρεια Πελοποννήσου στοχεύει με συστηματικό τρόπο σε αναπτυξιακά έργα, έχοντας εντοπίσει όλες τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης αποδεικνύοντας την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα προς το συμφέρον του τόπου μας.» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του δήμου και συνεχίζει: « Πρόκειται για τη διάνοιξη ενός δρόμου 7 χλμ. που οδηγεί τους αγρότες της περιοχής μας σε 2000 στρέμματα αγροτικής παραγωγής, ενισχύοντας σημαντικά την ανάπτυξη του τόπου. Το έργο θα δώσει πρόσβαση στο φαράγγι της Καλλιθέας και αποτελεί μία ακόμη ένωση των πεδινών με τις ορεινές περιοχές του Δήμου μας και μία ακόμη όμορφη διαδρομή. Αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της θερινής περιόδου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ