Προϊόντα της Κορινθίας  στα ράφια της  Δ.Ε.Θ – Π. Πιτσάκης: «Συζητάμε με την Περιφέρεια και για παράλληλες εκδηλώσεις μας»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, σε σημερινές του δηλώσεις στην hmerisiakorinthou.gr είπε ότι το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Πελοποννήσου θα  έχει μια δυναμική παρουσία στην  προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.  Συγκεκριμένα ο κ. Πιτσάκης  μας είπε : “Συζητήσαμε με την Περιφέρεια αν θα έχουμε προϊόντα σε ράφια ή αν απλά θα κάναμε κάποια παρουσίαση με video. Αποφασίστηκε το πρώτο και θα πάμε προϊόντα του τόπου μας τα οποία είναι εξαγώγιμα, όπως ελιές, λάδι, κρασί, σταφίδες κ.λπ. Θα είναι σε έναν κοινό χώρο που θα τον μοιραστούν τα πέντε Επιμελητήρια της Πελοποννήσου. Αυτό που μένει να συζητήσουμε με την περιφέρεια και θα το μάθω την άλλη εβδομάδα είναι αν θα χρηματοδοτήσει και παράλληλες εκδηλώσεις για το Επιμελητήριο μας.»

Δημοσιογράφος: Τι μηνύματα έχετε από τον τουρισμό στην περιοχή μας;

Πιτσάκης: Κοιτάξτε καταρχήν είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι έχουμε τουρισμό και φέτος όπως και πέρσι  γιατί είμαστε ένας κοντινός προορισμός. Τουλάχιστον όσον αφορά τον εσωτερικό τουρισμό. Βέβαια η κατάσταση  αλλάζει μέρα με τη μέρα,  την παρακολουθούμε και πράττουμε ανάλογα.

Το Επιμελητήριο φυσικά συνεχίζει να στηρίζει και τους επιχειρηματίες του τουρισμού με δράσεις όπως σεμινάρια υγιεινών πρωτόκολλων που παραδίδει το Επιμελητήριο δωρεάν . Τελευταία δώσαμε 150 διπλώματα στο «Ποσειδών resort» στους εργαζόμενους , πια είναι να δώσουμε άλλα 100.

Δημοσιογράφος: Έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός στο Επιμελητήριο;

Πιτσάκης: Ναι, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε και έτσι τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ