Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χαιρόμαστε γιατί η νεολαία δείχνει τον δρόμο… μόνο έτσι θα τελειώσουμε  με την πανδημία »

Από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας που λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο , ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  έστειλα μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας:  «Χαιρόμαστε γιατί η νεολαία δείχνει τον δρόμο, γιατί μόνο έτσι θα τελειώσουμε, όταν εμβολιαστούμε όλοι» , είπε . «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το εμβόλιο που κάνουμε γρηγορότερα» πρόσθεσε.

Ο κος Μητσοτάκης συνομίλησε τόσο με τους πολίτες όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο συνεχάρη για το δύσκολο έργο του.  «Βλέπω μία πολύ καλή δυναμική και κυρίως από τις νεότερες ηλικίες, που είναι πολύ ενθαρρυντικό, και βέβαια από τον Ιούνιο και πέρα ουσιαστικά δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα διαθεσιμότητας εμβολίων» επισήμανε ο Πρωθυπουργός για να προσθέσει: «Ουσιαστικά θα ανοίξουμε σε όλο τον πληθυσμό και μετά θα πρέπει να πείσουμε αυτούς οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, σε όλες τις ηλικίες, ότι πρέπει να το κάνουν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να βοηθήσουν όλους μας να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ