Πρωτοβουλία Γ. Παπανδρέου για “την οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης” – Επικοινωνία με τους 6 υποψήφιους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και ενώ οι εξελίξεις «τρέχουν», μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από το ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία  , την στιγμή που οι υποψηφιότητες για τη θέση στη Χαριλάου Τρικούπη δημιουργούν ανατροπές.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει επικοινωνία με τους 6 υποψήφιους για την ηγεσία (Λοβέρδο, Καστανίδη, Ανδρουλάκη, Κεγκέρογλου, Γερουλάνο και Χρηστίδη) με στόχο να βρεθεί κοινή συνισταμένη για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Στόχος είναι «μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης. Έτσι  ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ