Πόσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, πόσοι με την 1η δόση και πόσοι έχουν προγραμματίσει το πρώτο τους ραντεβού στην Περιφέρειά μας;

Το 32%  του πληθυσμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό, ενώ το 44% είναι το ποσοστό  του πληθυσμού  που έχει εμβολιαστεί /προγραμματισμένο ραντεβού 1ης δόσης . Τέλος το 41%  είναι το ποσοστό Εμβολιασμένου Πληθυσμού με μία δόση.

 Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη  ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη , τους Περιφερειάρχες και Δημάρχους της χώρας.

Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ΥγείαςΜάριος Θεμιστοκλέους, που παρουσίασε τους πίνακες με την εμβολιαστική κάλυψη ανά Περιφέρεια , τόνισε ότι είναι παντού διαθέσιμα και εμβόλια και ραντεβού.

Η Περιφέρεια με τους περισσότερους εμβολιασμούς με την πρώτη δόση είναι τα Ιόνια Νησιά με 55% του πληθυσμού και ακολουθεί το Νότιο Αιγαίο με 52% και η Αττική με 51%. Στον αντίποδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η Στερεά Ελλάδα, η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο βρίσκονται αρκετά πίσω καθώς έχει εμβολιαστεί με μία δόση μόλις το 39% του πληθυσμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ