Π. Νίκας για κορωνοϊό: «Η κατάσταση μέχρι τώρα είναι καλή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» – «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν ανατροπές»

Ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας, αναφερόμενος στην ενημέρωση που έγινε χθες από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, δήλωσε ότι «αναφορικά με την Περιφέρεια Πελοποννήσου η κατάσταση μέχρι τώρα παρουσιάζεται καλή, με τρεις Περιφερειακές Ενότητες να βρίσκονται στο “πράσινο”, δηλαδή σε επίπεδο ετοιμότητας (Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία) και τις υπόλοιπες δύο (Αργολίδα και Κορινθία) στο “κίτρινο”, δηλαδή σε επίπεδο επιτήρησης.»

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν συνολικά τέσσερα επίπεδα, ετοιμότητας (πράσινο), επιτήρησης (κίτρινο), αυξημένης επιτήρησης (πορτοκαλί) και αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

«Η κατάσταση προς ώρας χαρακτηρίζεται σχετικά καλή στην Περιφέρειά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, ιδιαίτερα σε μια περιοχή όπως η δική μας, όπου υπάρχουν περί τις 15.000 άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι ρομά, πρόσφυγες – μετανάστες καθώς και εργάτες γης από τρίτες χώρες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης μετά την σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ