Π. Νίκας: “Το διεθνές συνέδριο των τουριστικών blogger είναι η μεγαλύτερη  εκδήλωση που έχει γίνει το 2023 σε τουριστικό επίπεδο στην πατρίδα μας”

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα στην Τρίπολη για την ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese,  το διεθνές συνέδριο των τουριστικών blogger . “Αποτελεί πεποίθησή μου, εκ του αποτελέσματος -το οποίο ήδη προκύπτει-, ότι η ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese, αυτό το διεθνές συνέδριο των τουριστικών blogger που διοργάνωσε και φιλοξένησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποτέλεσε την μεγαλύτερη  εκδήλωση που έχει γίνει το 2023 σε τουριστικό επίπεδο στην πατρίδα μας”.

Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του απολογισμού της διοργάνωσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της ΤΒΕΧ, του μεγαλύτερου στον κόσμο ταξιδιωτικού συνεδρίου και εκδήλωσης δικτύωσης:

“Ποτέ μέχρι τώρα -στις τόσες δεκαετίες που η πολιτεία επιμελείται την τουριστική προβολή της πατρίδας μας-, δεν έχει υπάρξει μια τόσο οργανωμένη, μεθοδική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εν κατακλείδι, η ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese έφερε πολύ μεγάλα οφέλη, για την Πελοπόννησο, αλλά και για την πατρίδα μας γενικότερα” επισήμανε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι “η δαπάνη των περίπου 600.000 ευρώ έχει αρχίσει ήδη να αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα -και θα συνεχίσει να το κάνει για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον”.

Ο περιφερειάρχης, παράλληλα, εξέφρασε ευχαριστίες προς τα στελέχη της Περιφέρειας -αιρετά και υπηρεσιακά- που επιμελήθηκαν την διοργάνωση, καθώς και τους φορείς της πολιτείας (ΕΟΤ και Υπουργείο Τουρισμού), της αυτοδιοίκησης (3 Περιφέρειες και δήμοι της Πελοποννήσου) και του επιχειρηματικού κόσμου που την συνέδραμαν (Επιμελητήρια), αλλά και τους  πάνω από 100 ιδιώτες επαγγελματίες διαφόρων κλάδων του τουρισμού που συμμετείχαν σε αυτή, καθώς -όπως χαρακτηριστικά δήλωσε- “πέρα από τα χρήματα που προσέφεραν, παρείχαν εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες μας”.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως τονίστηκε, μεταξύ άλλων, κατά τον απολογισμό από την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, ότι μόνο στην διάρκεια του συνεδρίου υπήρξαν από τους 360 συνέδρους πάνω από 7.000 αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με περισσότερα από 170.000 “likes” και με απήχηση σε περισσότερους από 20.000.000 ανθρώπους -με τους αριθμούς αυτούς να αυξάνονται σε καθημερινή βάση, μιας και συνεχίζεται η παραγωγή περιεχομένου, καθώς για τις επόμενες 90 ημέρες τουλάχιστον αναμένεται να αναρτάται ακόμα περισσότερο υλικό στα ψηφιακά κανάλια. …

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ