Σε εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων  χθες Κυριακή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Ο Δήμαρχος βρέθηκε

στον Μητροπολιτικό ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου όπου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ Διονυσίου τελέσθηκε Λειτουργία και κατόπιν επιμνημόσυνος δέση στο Μνημείο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες αρχές, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Παρέμβαση του Δημάρχου στο διαδικτυακό διήμερο συνέδριο “1821-2021: Η μνήμη ως δημιουργός ταυτότητας, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον Αγώνα για Ανεξαρτησία”

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του σημείωσε την σπουδαιότητα του συνεδρίου για μια περίοδο κατά την οποίαν συνέβησαν εξαιρετικά γεγονότα, πράξεις αυτοθυσίας που αποτελούν παράδειγμα και οδηγό, ιστορικά γεγονότα που θα πρέπει να διδάσκονται στις νεότερες γενιές. « Το έθνος μας πέτυχε το αδύνατο. 200 χρονιά μετά τα έχουμε καταφέρει καλά. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες ,το γνωρίζετε, οι Έλληνες όμως έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μονιάζουμε και προτάσσουμε όλα όσα μας ενώνουν ώστε να επιτύχουμε στόχους οι οποίοι θεωρητικά είναι αδύνατοι». Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα ο Δήμαρχος. Παρακολούθησε μέρος του αγώνα μπάσκετ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ του Καο Κορίνθου και του Εθνικού. «Σκοπός του Δημάρχου είναι να βρίσκεται κοντά στα σωματεία και στις διοργανώσεις τους αφού μόνο η συνεργασία είναι εκείνη που αποφέρει τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούν.», αναφέρει ο δήμος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ