Σε επιφυλακή για τυχόν αντίποινα από τους οργισμένους ΡΟΜΑ – Πετροπόλεμος, καμένα λάστιχα στους κλεισμένους δρόμους και τραυματισμοί αστυνομικών

Η οργή των ΡΟΜΑ για τον θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα και τον τραυματισμό ενός άλλου από τα πυρά των αστυνομικών “ξεχυλίζει” και συνεχίζουν να φωνάζουν πως θέλουν δικαιοσύνη. Η κατάσταση είναι έκρυθμη και χθες πάλι ξεχύθηκαν στους δρόμους , στην  Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και Κορίνθου Πατρών άναψαν φωτιές και έκλεισαν την κυκλοφορία, στο ύψος του Ζευγολατιού και των Μεγάρων. Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν λάστιχα, ενώ στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το όχημα “Αύρα”  της Ελληνικής Αστυνομίας, με τέσσερις αστυνομικούς να δέχονται σκάγια και να αποχωρούν ελαφρά τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, του ΣΚΑΙ , οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς από καραμπίνα και τραυματίστηκαν στα πόδια, ευτυχώς ελαφρά. Ακόμα,  έγινε και πετροπόλεμος.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού απο την πρώτη στιγμή που έγινε το αιματηρό συμβάν , φοβούμενη τα αντίποινα απο τους οργισμένους ΡΟΜΑ. Ειδικά την αυριανή ημέρα όπου αναμένεται να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι κρατούμενοι Αστυνομικοί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ