Σε ιστορικά μέρη της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα γυρίσματα της ταινίας “1821 – Η Φλόγα της Επανάστασης” που θα προβληθεί την Δευτέρα

Την προσεχή Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα γίνει η  πρώτη προβολή της δραματοποιημένης ταινίας τεκμηρίωσης του Μανούσου Μανουσάκη “1821 – Η Φλόγα της Επανάστασης”  στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών . Η πρεμιέρα θα γίνει στις 7 το απόγευμα.

Η ταινία είναι παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων το 1821 και ιστορεί τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές που άναψαν τη Φλόγα της Επανάστασης και σήμαναν τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Τα γυρίσματα της ταινίας, η διάρκεια της οποίας είναι 85 λεπτά, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του φετινού χρόνου κυρίως, σε ιστορικούς τόπους της Πελοποννήσου.

Η σκηνοθεσία είναι του Μανούσου Μανουσάκη. Στην αφήγηση είναι η Τατιάνα Παπαμόσχου. Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Καζάκος, Πέτρος Ξεκούκης, Δημήτρης Κοτζιάς, Γιώργος Χαλεπλής, Παύλος Κουρτίδης κ.α. Η μουσική είναι του Χρήστου Παπαδόπουλου, ενώ το τραγούδι τίτλων ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης.

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη, μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους.

Αμέσως μετά τις γιορτές η ταινία θα προβληθεί και σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ